Digitale post ontvangen

Headway 5qgiuubxkwm Unsplash

De snelste manier om uw informatie te ontvangen is natuurlijk per e-mail. Wilt u dat ook? Hieronder ziet u de PTX-code staan. U kunt deze invullen en uw voorkeur aanpassen.

Hoe ziet een e-mail via Postex er uit?

Een e-mail die via Postex wordt verstuurd, ziet er iets anders uit. U ontvangt geen bijlage, maar kunt uw post lezen door op een link te klikken. U kunt de brief wel gemakkelijk opslaan en de link blijft minstens 12 maanden geldig. Niet alle e-mails worden via Postex verstuurd. De link werkt niet in de verouderde internetbrowser Internet Explorer, wel in Chrome, Firefox en Edge.

Voorbeeld email Postex

Hoe ziet een brief via Postex er uit?

Wanneer u een brief van Rondom Wonen op papier ontvangt, verandert er niet zo veel. Alleen de envelop ziet er iets anders uit. Ook is er een voorblad toegevoegd waar een code op staat. Die code kunt u hiernaast invoeren om de post digitaal te bekijken en bijvoorbeeld op te slaan. Ook kunt u met de code uw voorkeur wijzigen als u post voortaan per e-mail wilt ontvangen.

Voorbeeld brief Postex

Wijziging mailadres

Vergeet niet om een wijziging van mailadres ook aan ons door te geven. Zo voorkomen we dat u post van Rondom Wonen niet ontvangt.

Heb je vragen?

Wij helpen je graag persoonlijk.
Neem contact met ons op:

Of regel veel zelf 24/7 via ons klantportaal .
Natuurlijk kunt u ook ons contactformulier invullen.