Mijn buurt

2022 0602 19320300 1 Versie 2

Een leefbare buurt waar iedereen prettig woont. Dit is wat wij belangrijk vinden.

Kent u uw buren?
Heeft u goed contact met de buren?
Of met andere bewoners uit de flat of uit de straat?
Voelt u zich prettig in uw wijk?
Ziet uw buurt er goed uit?

Als u op alle vragen ‘ja’ antwoordt, vinden wij dat goed om te horen en is het fijn als dat zo blijft. Als u op één of meer vragen ‘nee’ antwoordt, moet er mogelijk iets veranderen! Omdat het úw omgeving is, willen we heel graag met u in contact komen om hierover met u te praten en uw ideeën te horen.

In dit deel van de website kunt u informatie vinden over leefbaarheid in uw complex en buurt, wat u moet doen als een een idee heeft voor verbetering van uw buurt en ook wat u moet doen als u overlast ervaart. Links in de menubalk kunt u deze onderwerpen vinden. Staat wat u zoekt er niet bij? Type uw vraag in de zoekbalk. Vindt u niet de informatie die u zoekt? Neem dan contact op met Rondom Wonen via het telefoonnummer (015) 362 05 20 of via ons contactformulier.

Wijken die werken

Rondom Wonen werkt mee aan kansen voor iedereen. Ook op die manier willen we bijdragen aan de leefbaarheid in buurten. Daarom nemen we deel aan verschillende sociale en maatschappelijke projecten. Rondom Wonen neemt bijvoorbeeld deel aan het project Wijken die Werken. Dit doen we samen met de gemeente Pijnacker-Nootdorp, de politie, andere wijkpartners en het SWOP.

Wijkcontactpersonen Pijnacker

Heb je vragen?

Wij helpen je graag persoonlijk.
Neem contact met ons op:

Of regel veel zelf 24/7 via ons klantportaal .
Natuurlijk kunt u ook ons contactformulier invullen.