Ik en mijn buurt

2022 0602 19180200 1

'Liever een goede buur, dan een verre vriend.’ De mensen om u heen bepalen voor een deel uw woonplezier. En een fijne, leefbare wijk maak je vooral samen.

De sfeer in de straat wordt door alle buren samen bepaald. Gelukkig gaat het er in Pijnacker en Delfgauw meestal gemoedelijk aan toe. Dit vraagt wel om begrip voor elkaar. Geeft u een feestje of bent u aan het verbouwen? Laat het even weten aan de buren! Zij zullen het zeker fijn vinden om te merken dat er rekening met ze gehouden wordt.

Wat doe ik als ik een goed idee heb voor mijn buurt?

U kunt zelf initiatief nemen om uw complex, wijk of buurt te verbeteren. Op de pagina ik wil meedoen staat wat u kunt doen en op welke manier Rondom Wonen hieraan kan bijdragen. Hier vindt u direct het formulier bewonersinitiatief voor als u een leuk idee heeft voor uw buurt en Rondom Wonen daar aan mee kan doen of (mee)betalen.

Wat doe ik als het contact met de buren stroef loopt?

Soms loopt het contact tussen buren wat minder makkelijk. Op de pagina mijn buurt leest u wat u in zo’n geval kunt doen. En met welke klachten u terecht kunt bij de gemeente. Ook onze sociaal beheerder kan een rol spelen als u overlast ervaart.

Samen staan we sterk! Met elkaar én met de gemeente en politie maken we ons sterk voor een leefbare wijk!

Heb je vragen?

Wij helpen je graag persoonlijk.
Neem contact met ons op:

Of regel veel zelf 24/7 via ons klantportaal .
Natuurlijk kunt u ook ons contactformulier invullen.