Werken bij Rondom Wonen

51ca4657 1660 4fa8 B57e 242b1626bf15

We zijn een compacte organisatie met korte lijntjes waar veel ruimte is voor ontwikkeling.
De medewerkers zijn betrokken bij Rondom Wonen en weten wat er speelt in de samenleving. Dat zie je wel terug aan de gemiddelde dienstjaren; ruim 15 jaar!

En natuurlijk is het bij ons niet "all work and no play", want naast ons jaarlijkse bedrijfsuitje, organiseert onze personeelsclub ook gezellige avonden en de barbecue voor medewerkers en hun partners/kinderen.

We volgen de CAO Woondiensten, maar kennen daarnaast ook aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.
Bij Rondom Wonen werken 30 medewerkers en een aantal oproepkrachten.

Vacatures

Momenteel hebben we geen vacatures.
Wil je als eerste op de hoogte zijn van vacatures? Volg ons dan op Facebook en LinkedIn.

Voor intermediairs

Ongevraagd toegestuurde CV’s van intermediairs zonder schriftelijke zoekopdracht van Rondom Wonen, worden beschouwd als publieke informatie waarvoor geen vergoeding verschuldigd is.

Stageplaatsen

Rondom Wonen is een erkend leerbedrijf bij de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Leerlingen uit het MBO en HBO onderwijs kunnen een stage-aanvraag doen bij Rondom Wonen door een mail te zenden naar onze HR-adviseur Antoinette Heijnen: aheijnen@rondomwonen.nl.

Vermeld hierin welke opleiding je volgt, voor welke periode je een stageplaats zoekt en welke werkzaamheden in je stage dienen voor te komen. We zullen daarna bekijken of we in de betreffende periode mogelijkheden hebben om jou de juiste begeleiding te bieden.

Sbb Leerbedrijf Logo

Heb je vragen?

Wij helpen je graag persoonlijk.
Neem contact met ons op:

Of regel veel zelf 24/7 via ons klantportaal .
Natuurlijk kunt u ook ons contactformulier invullen.