Samen besparen

Afbeelding Samen Besparen

Samen besparen

Wij zijn bezorgd dat een groot deel van onze huurders gebukt gaat onder hoge vaste lasten. Niet alleen de prijzen van energie zijn omhoog gegaan ook de boodschappen worden steeds duurder. Hoewel de aangekondigde maatregelen van het kabinet voor sommigen verlichting bieden, zal dit niet voor iedereen gelden. We vinden het belangrijk om ons met onze huurders in te spannen om de woonlasten van u zo laag mogelijk te houden. We doen er alles aan om het verduurzamen van onze woningen te versnellen. Al lukt dat niet van de ene op de andere dag. Daarom gaan we 'samen besparen'. 

Wat doet Rondom Wonen

  • Aan de slag met de flats in Pijnacker-Noord: 96 woningen worden verduurzaamd in 2023; 120 woningen in 2024.
  • Plan van aanpak voor de verduurzaming van de woningen met een E, F en G labels.
  • In 2023 geen huurverhoging voor woning met een E,F of G label. 
  • In 2023 huurverlaging voor de laagste inkomens met een inkomen tot 120% van het minimumloon tot 550 euro (prijspeil 2020).
  • Energiecoaches komen bij u langs met bespaartips. Aanmelden hiervoor kan via het contactformulier.

Wat kunt u zelf doen?

Er zijn een hoop zaken die u zelf kunt doen om energie te besparen. In onze gids '50 tips om energie te besparen' leest u hier alles over.

Hulp bij besparen

Weet u dat de gemeente Pijnacker-Nootdorp ook duurzaamheidscoaches heeft? U kunt ook bij hen een gratis adviesgesprek aanvragen. 

Waar kunt u terecht voor hulp?

Maakt u zich zorgen of u uw rekeningen en boodschappen wel kunt blijven betalen? Bijf hier niet lang mee rond lopen,  zoek hulp. U kunt contact opnemen met de gemeente Pijnacker-Nootdorp: schuldhulpverlening@Pijnacker-Nootdorp.nl . Zij kunnen schuldhulpverlening inschakelen. Zij zijn ook aangesloten bij Geldfit. www.geldfit.nl helpt u om weer grip te krijgen op uw geld. 

Kijk voor meer info op de speciale folder "Samen besparen". 

Of kijk naar deze 2 filmpjes. Eén over 'verwarmen' en één over ventileren.

 

Heb je vragen?

Wij helpen je graag persoonlijk.
Neem contact met ons op:

Of regel veel zelf 24/7 via ons klantportaal .
Natuurlijk kunt u ook ons contactformulier invullen.