Reparatie Abonnement

Erik En Wilko Op Steiger

Reparatie Abonnement en Onderhouds ABC

Het voordeel van wonen in een huurwoning van Rondom Wonen is dat wij een belangrijk deel van het onderhoud voor onze rekening nemen. Toch zijn er ook reparaties waar u als huurder verantwoordelijk voor bent. Dit is wettelijk geregeld in het Besluit kleine herstellingen, in artikel 240 van Boek 7 van het Burgerlijk Wetboek.

Bent u niet zo handig of wilt u zo min mogelijk zorgen over het onderhoud hebben, dan kunt u een deel van het huurdersonderhoud uitbesteden aan ons. Dat kan met het Reparatie Abonnement.

Reparatie van een lekkende kraan en het vastzetten van een loszittende wastafel zijn voorbeelden van reparaties waar u met het Reparatie Abonnement niet meer naar om hoeft te kijken. Het enige wat u hoeft te doen is het Aanmeldingsformulier Reparatie Abonnement bij Rondom Wonen in te leveren.

In de brochure Onderhouds ABC ziet u of de werkzaamheden voor Rondom Wonen zijn, of voor de huurder, of onder het Reparatie Abonnement vallen.

Hoe werkt het?

Voor € 6,00 per maand kunt u gebruik maken van de voordelen van het Reparatie Abonnement. Daarnaast betaalt u eenmalig € 35,00 entreekosten. Het Reparatie Abonnement gaat in op de dag van ontvangst van het aanmeldformulier en betaling van de entreekosten. De maandelijks te betalen abonnementskosten worden gelijk met de huur geïncasseerd. Het Reparatie Abonnement gaat u aan voor minimaal 1 jaar, daarna is het abonnement per maand opzegbaar.

De entreekosten worden niet in rekening gebracht als u bij het ondertekenen van de huurovereenkomst gelijk een Reparatie Abonnement afsluit.

Heeft u geen Reparatie Abonnement afgesloten en belt u met een reparatieverzoek dat binnen het Reparatie Abonnement valt, dan kunt u zich alsnog op het Reparatie Abonnement abonneren. Nadat het aanmeldformulier is ontvangen en de entreekosten betaald zijn, wordt de reparatie kosteloos uitgevoerd. De entreekosten van € 35,00 betaalt u door middel van een eenmalige machtiging.

Goed om te weten

Onderhoud en vervanging van door de huurder ‘Zelf Aangebrachte Voorzieningen’ (ZAV) is altijd voor rekening van de huurder. Ook het onderhoud aan en vervangen van geplaatst meerwerk in de nieuwbouw (wat bij aanvang van de huur is betaald door de huurder) valt onder rekening van de huurder.

 

Heb je vragen?

Wij helpen je graag persoonlijk.
Neem contact met ons op:

Of regel veel zelf 24/7 via ons klantportaal .
Natuurlijk kunt u ook ons contactformulier invullen.