Altijd op de hoogte blijven van ons nieuws? Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

Heb je een nieuwsbrief gemist? Vind al onze vorige nieuwsbrieven terug in ons archief:

Nieuwsbrieven archief

In de verhuur: 15 middeldure huurappartementen

De Overgauw: 15 middeldure huur 3-kamer appartementen. Deze woningen staan op de website van Woonnet Haaglanden vanaf 14 december 2023 20.00 uur. U kunt hierop reageren tot 28 december 20.00 uur.

Op de kop van de wijk Tuindershof, met uitzicht over de Plas van Buijsen, wordt een prachtig kleinschalig gebouw gerealiseerd met 15 ruime appartementen. 14 appartementen met een oppervlakte van: 72,5 m2 en 1 appartement met een oppervlakte van 61 m2. Deze appartementen willen we graag met voorrang verhuren aan huurders die al in een sociale huurwoning wonen van Rondom Wonen. De woningen worden verhuurd aan 1 tot 4 personen.

De selectie van de kandidaten zal na 28 december handmatig plaatsvinden. De volgorde is:

  1. Woningzoekenden die een huurwoning achterlaten van Rondom Wonen;
  2. Overige lokale woningzoekenden uit Pijnacker-Nootdorp;
  3. Woningzoekenden met regionale voorrang;
  4. Overige woningzoekenden.

De huurprijs van deze woningen ligt ongeveer op € 1.110 (prijspeil 2023) per maand. Deze woningen vallen daarom in de categorie middeldure huur. U huurt de woning voor een minimale periode van 1 jaar. Daarna geldt de gebruikelijke opzegtermijn van 1 maand. 

In het gebouw bevindt zich een inpandige gezamenlijke fietsenberging. Tevens is er een lift aanwezig in de centrale hal.

De appartementen zijn ruim opgezet met een fijne keuken, die u zelf kunt samenstellen. Aan de keuken grenst een extra berging. De woning heeft 2 slaapkamers, een ruime hal met apart toilet, badkamer en een technische ruimte waarin de warmtepomp en warmte terugwinning installatie zich bevindt. Zo maakt u gebruik van duurzame installaties. Er is geen gas aanwezig in de woning.  

2fc61fc6 8115 42f1 B4f2 782deb18fc0e

Deel dit artikel: