Altijd op de hoogte blijven van ons nieuws? Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

Heb je een nieuwsbrief gemist? Vind al onze vorige nieuwsbrieven terug in ons archief:

Nieuwsbrieven archief

Afscheid van Lucas de Boer

Op woensdag 1 mei was het dan zover; de afscheidsreceptie van Lucas de Boer als directeur-bestuurder van Rondom Wonen.
Ondanks dat dit in de meivakantie plaatsvond, was er een grote opkomst! Behalve collega’s, waren er ook diverse afgevaardigden van de RvC, gemeente en huurdersvereniging. Maar ook veel andere stakeholders zoals de SVH, collega-bestuurders, ontwikkelaars, zorg- en welzijn partners en bouwpartners.

Onze manager Wonen Gera Esser is aangesteld als interim bestuurder en bedankte Lucas in haar speech voor alles wat hij voor Rondom Wonen heeft betekend. Krista den Drijver blikte als voorzitter van de RvC terug op de afgelopen 6 jaar en de projecten die onder Lucas’ leiding tot stand zijn gebracht.
Lucas had verzocht om in plaats van geschenken, een donatie te doen aan Stichting Veldwerk Haaglanden, een organisatie die hulp en begeleiding biedt aan daklozen in Haaglanden. Onze allround vakploeg zorgde ervoor dat de donaties in een toepasselijk huisje konden worden gedaan. Maar naast de donaties werd Lucas ook goed verwend met o.a. boeken en hij hoeft voor een fles wijn voorlopig niet naar de slijter.

Lucas, dank voor alles!

Img 1651
Img 1639
Img 16251

Deel dit artikel: